середу, 10 січня 2018 р.

Асоціація навчальних закладів України приватної форми власності та Європейський університет 27-28 листопада 2014 року з нагоди Дня студента проводив  XVIІ Міжнародний Фестиваль-конкурс студентської художньої творчості «БАРВИ ОСЕНІ – 2014» серед колективів та виконавців вищих навчальних закладів у жанрах вокально-хорового (номінації: народна пісня, авторська пісня, естрадна пісня), хореографічного мистецтва (номінації:народний танець, класичний танець, сучасний танець), розмовного жанру (номінації: художнє декламування та авторська поезія)
Творче змагання проходило 27 – 28 листопада 2014 року в місті Києві та зібрало студентів з понад 20 вищих навчальних закладів України. У трьох номінаціях вокального жанру свої здібності демонстрували 60 вокалістів.

Місто Лебедин достойно представила студентка Лебединського педагогічного училища імені А.С.Макаренка  Сіробаба Тетяна. Вона зачарувала глядацьку залу та поважне журі  своїм артистизмом та емоційністю, мелодичністю та  ліричністю голосу. Конкуренція на конкурсі була дуже серйозна. Вузи Києва, Вінниці, Харкова, Ніжина, Сум, Житомира та ін. міст представили сильних, досвідчених учасників. Брали участь в конкурсі представники інших країн, які є студентами українських вузів. За таких умов справжньою перемогою став  диплом І ступеня в номінації «Естрадна пісня», який виборола Таня  з-поміж 45 вокалістів.  В числі кращих виконавців Таня отримала запрошення взяти участь у святковому гала-концерті. Підготувала студентку до участі у конкурсі викладач циклової комісії музики, співів, музичного інструменту та спеціальних музичних дисциплін Деменко Надія Михайлівна.



Немає коментарів:

Дописати коментар